Project Description

Διαδικασία άφιξης – αναχώρησης

Η είσοδος και η έξοδος σας στο camping γίνεται από τις 08:00 – 24:00. Οι ώρες κοινής ησυχίας είναι από τις 14:30 έως 17:30 και από 00:00 έως 08:00. Ο καθορισμός της θέσης γίνεται από τη reception σε συννενόηση με τον κατασκηνωτή. Η αναχώρηση σας από τη θέση γίνεται μέχρι τις 14:00. Μετά τις 14:00 επιβαρύνεστε με χρέωση διαμονής ακόμη μίας ημέρας. Δηλώνεται τις ακριβείς ημέρες παραμονής σας και οποιαδήποτε αλλαγή πρέπει να γίνεται με την σύμφωνη γνώμη της reception. Κατά την είσοδο σας οφείλετε να παραδώσετε τα διαβατήρια ή τις ταυτότητες, οι οποίες παραμένουν στη reception μέχρι τη στιγμή της αναχώρησή σας, άσχετα αν έχετε προπληρώσει τον λογαριασμό. Κάθε αλλαγή στον αριθμό των ατόμων πρέπει να δηλώνεται και ειδικότερα οι μόνιμοι πελάτες υποχρεούνται να δηλώσουν τα μέλη της οικογένειας τους που θα παραμείνουν στο camping. Κάθε νέο άτομο θα χρεώνεται επιπλέον. Η φιλοξενία των επισκεπτών επιτρέπεται μόνο εφόσον δηλωθούν στη reception. Στη διακριτική εξουσία της Διεύθυνσης τοι Camping παραμένει η απαγόρευση της εισόδου κατασκηνωτών και επισκεπτών στο camping και η απομάκρυσνη αυτών που δεν τηρούν τους κανονισμούς της κατασκήνωσης.

Υπηρεσίες

Η παροχή ηλεκτρικού ρεύματος είναι αποκλειστικά για φωτισμό, ραδιόφωνο, TV, ψυγείο και φούρνο μικροκυμάτων max 1500w. Απαγορεύεται η χρήση Air Condition ή ηλεκτρικά μάτια μεγάλης ισχύος. Η εκκένωση των χημικών τουαλέτών γίνεται μόνο στους ειδικά για τη χρήση αυτή βιολογικοςύς χώρους. Η πλύση σκευών και ρούχων γίνεται μόνο στους καθορισμένους χώρους. από τις υπαίθριες βρύσες μπορείτε να πείρνεται νερό αλλά απαγορεύεται να πλένεται σκεύη , ρούχα, αυτοκίνητα κλπ. Κρατάτε καθαρούς όλους τους χώρους και χρησιμοποιείται τα ειδικά δοχεία απορριμάτων. Σεβαστείτε την φύση και μην κάνετε κακό στα δέντρα και στα φυτά ρίχνοντας σάυτά βρώμικα νερά. Η είσοδος και η έξοδος των σκαφών στη θάλασσα γίνεται από την ειδικά διαμορφωμένη ράμπα ενώ η κίνηση των σκαφών πρέπει να γίνεται έξω από τη ζώνη ασφαλείας των λουόμενων.

Κατά τις ώρες κοινής ησυχίας…

Δεν επιτρέπεται η χρήση ηχοσυστημάτων κατά τις ώρες κοινής ησυχίας , ενώ κατά τις υπόλοιπες ώρες επιτρέπεται σε πολύ χαμηλή ένταση και χωρίς να ενοχλεί τις γειτονικές θέσεις. Επίσης, αποφύγετε την άσκοπη μετακίνηση των οχημάτων σας εντός του camping. Κυκλοφορείτε εντός του camping μόνο με ποδήλατα, ενώ η κίνηση και η παραμονή αυτοκίνητων οχημάτων δε πρέπει να ξεπερνάει σε καμία περίπτωση τα 5 χιλ/ώρα.

Κατοικίδια…

Αγαπάμε τα ζώα αλλά δεν τα αφήνουμε να κυκλοφορούν ελέυθερα. Τα κατοικίδια ζώα κινούνται εντός του camping μόνο με συνοδό καθώς και με το λουρί. Πρέπει να υπάρχει πρόνοια για τα περιττώματα και να μην εισέρχονται στη θάλασσα στο χώρο των λουόμενων. Σε περίπτωση που ενοχλούν τους περιοίκους θα ζητείται η απομάκρυσνη τους.

Δεν επιτρέπεται…

Η οποιαδήποτε επέμβαση – προσθήκη που αλλοιώνει την εικόνα του camping, τόσο επί του κατασκηνωτικού χώρου όσο και επί του κατασκηνωτικού μέσου, όπως η κατασκευή σκέπης, περίφραξη αποθηκών μπάρμπεκιου ή οποιασδήποτε άλλης κατασκευής ανεξαρτήτων υφής και υλικών. Επίσης απαγορεύεται η επέμβαση στις εγκαταστάσεις δικτύων π.χ. ύδρευσης , άρδρευσης. Δεν επιτρέπεται να ανάβετε φωτιές στο χώρο του camping αλλά και στην παραλία. Για μπαρμπεκιου θα πρέπει να χρησιμοποιείτε την ατομική σας ψησταριά στο χώρο σας. Απαγορεύετε να χρησιμοποιείτε σαμπουάν στα εξωτερικά ντουζ του camping.

Επίσης…

Απορρίματα κάθε είδους ρίχνονται μόνο στα δοχεία απορριμάτων αφούν κλειστούν σε σακούλες. Το camping δεν ευθύνεται στη περίπτωση απώλειας από κλοπή ή φθορά οποιουδήποτε αντικειμένου και υλικών ή ηθικών βλαβών που προκλήθηκαν λόγω θεομηνίας. Οι κατασκηνωτές υποχρεούνται να φυλάνε μόνοι τους τα αντικείμενα τους. Μετά τη λήξη της καλοκαιρινής σεζόν πρέπει να απομακρύνονται όλα τα παρελκόμενα του τροχοσπίτου όπως πανιά εδάφους κ.τ.λ., διαφορετικά θα απομακρηθούν από την επιχείρηση χωρίς καμία αποζημίωση. Στη θέση παραμένει μόνο το τροχόσπιτο. Διατηρείται το camping καθαρό και μην πετάτε αποτσίγαρα και άλλα σκουπίδια στους δρόμους και στην παραλία. Ζημιές που προκλήθηκαν υπό την υπαιτιότητα των κατασκηνωτών ή των επισκεπτών σε εγκαταστάσεις ή συσκευές του camping , βαρύνουν τους κατασκηνωτές και για τις ζημιές που προκλήθηκαν από τους επισκέπτες. Τα παιδιά ηλικίας μικρότερης των 14 ετών οφείλουν να κάνουν χρήση των διάφορων παροχών υπό την εποπτεία και ευθύνη των κηδεμόνων τους.