ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ?

Το Mitari είναι ένα σύγχρονο, οργανωμένο κάμπινγκ που βρίσκεται στη Σιθωνία Χαλκιδικής, προσφέροντας αξέχαστες διακοπές σε ένα εκπληκτικό φυσικό περιβάλλον.

Στη χερσόνησο της Σιθωνίας, στην τοποθεσία ‘’Ελιά’’ του Δ/Δ Νικήτης βρίσκεται το Camping Mitari. Σε μία ξεχωριστή τοποθεσία που απέχει 115 χιλ. από τη Θεσσαλονίκη και 50 χιλ. από τα Νέα Μουδανιά, σε ένα ήσυχο και οικογενειακό περιβάλλον μπορείτε να απολάυσετε τις διακοπές σας. Το Camping Mitari οφείλει την ονομασία του στη γεωγραφική του θέση καθώς βρίσκεται στη ‘’μύτη’’ δύο κολπίσκων και για αυτό διαθέτει δύο προσόψεις στην πεντακάθαρη θάλασσα του Τορωναίου Κόλπου.

Στις σύγχρονες εγκαταστάσεις μας και στις ευρύχωρες θέσεις, που σκίαζονται από δέντρα ή τεχνητή σκιά, η διαμονή σας θα είναι ευχάριστη δίπλα στη θάλασσα που προσφέρεται για θαλάσσια σπορ και ψάρεμα. Με ορμητήριο το Camping μπορείτε να απολαύσετε τη γύρω περιοχή, από την παραδοσιακή Νικήτη που απέχει 12 χιλ. έως τον κοσμοπολίτικο Ν. Μαρμαρά 8 χλμ, τα πανέμορφα πευκόφυτα δάση με τα γραφικά οδοιπορικά και τις μαγευτικές ακρογιαλιές.

ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ

Υπηρεσίες που εξασφαλίζουν υψηλής ποιότητας διαμονή.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

contact us directly as +30 2375071775 or use the form below.

Κάντε Κράτηση

Ελέγξετε τη διαθεσιμότητα.
Currently
Currently
Currently